Deel deze pagina met uw vrienden op....

Wij zijn dealer van

Henra Aanhangwagens Saris Aanhangwagens
Anssems Aanhangwagens Unsinn Aanhangers
Power Trailer Twin Trailer
Hulco Aanhangwagens
Rebel Aanhangwagens Atec Paardentrailers
XX-Trail Paardentrailers Thiel Paardentrailers
Weijer Paardentrailers Pega Boottrailers

Ook leverbaar

 

Aanhangwagens verkocht in Losser

Aanhangwagens Losser

Wat klanten in Losser zeggen over De Witte Smid Aanhangwagens.
Wilt u zelf ook een beoordeling schrijven, klik dan hier.
Naam: Gerrit Kikkert
Woonplaats: Losser
Beoordeling:
   
Type aanhangwagen: Bagagewagen
Impressie: Gisteren een aluminium bagagewagen gekocht bij de Witte Smid in Hengelo. Als optie gelijk een fietsendrager laten monteren op het dak.

Ik verheug me op de vakantie binnenkort met de vrouw en kinderen. Onze fietsen kunnen nu mee. Mijn impressie van jullie bedrijf is goed. Duidelijke voorlichting gaven voor mij de doorslag.

Tot ziens.
Gait uut Losser

De laatste 10 reacties

 
 
Jochem Kuiper uit Enschede
Motortrailer
 
Ik heb een motortrailer gekocht in Hengelo waar ik zeer over te spreken ben. Kwalitatief en prijs verhouding zeer goed en geschikt voor meerdere motoren.

Rudi Kikkert uit Sibculo
Motortrailer
 
Zeer tevreden met mijn nieuwe motortrailer die ik bij jullie vestiging in Hengelo gekocht heb. Degelijk produkt en geschikt voor 3 motoren, net wat ik al een tijdje zocht.

Hans van Daalen uit Holten
Fiets Aanhangwagen
 
Ik heb een fietsaanhangwagen bij jullie gekocht, echt een gaaf ding man. Gemak dient de mens en dit is echt een goed voorbeeld.

Mijn impressie van jullie bedrijf is goed, degelijk bedrijf met mensen die er echt voor gaan en die ook de tijd nemen voor hun klanten, ook al is het druk.

Truus Verweij uit Eibergen
Paardentrailer
 
Ik heb een Thiel Compact paardentrailer gekocht bij jullie vestiging in Aalten en ben erg tevreden over mijn aankoop.

Voor elke paardensport liefhebber zoals ik, heb ik het advies om even bij de Witte Smid te kijken vanwege hun veelzijdige aanbod en vele merken met paardentrailers.

Roelof Schippers uit Saasveld
Fiets Aanhangwagen
 
Een paar weken geleden hebben wij een fiets aanhangwagen bij jullie gekocht en we hebben al veel plezier van deze aanhanger gehad.

In de weekends gaan we er tussen uit, rijden dan naar een bosrijk gebied zoals bij de Pollen, Ommen of de Veluwe en gaan dan een paar uur rond fietsen en rustig alles bekijken.

De fietsendrager heb ik al verkocht, dit werkt veel gemakkelijker en beter.

Judith Versluis uit Haaksbergen
Fiets Aanhangwagen
 
Perfecte aanhangwagen gekocht om met de fietsen op pad te gaan. Iets wat wij de meeste vrije weekenden al deden voordat wij deze aanhangwagen hadden, alleen gingen ze toen op een fietsendrager achter op de trekhaak van de auto en dat is een gedoe van niks.

De krassen op de achterklep zijn daar het bewijs van. Nu dus stukken gemakkelijker en we zijn zeer tevreden over onze aankoop.

Jack Kronkel uit Assen
Schamelwagen
 
Extra lange schamelwagens, nergens anders te koop dan bij de Witte Smid. Het stukje verder rijden meer dan waard.

Herman Aalderink uit Ulft
Paardentrailer
 
Ik ben zeer tevreden over mijn nieuwe Thiel Sinus paardentrailer en de manier hoe de Witte Smid de tijd neemt om klanten te informeren over de voordelen en nadelen van de diverse types paardentrailers.

Met name die complete informatie vooraf maakt het gemakkelijker om de juiste keuze te maken tussen de vele paardentrailers die jullie verkopen.

Diegenen die mij voor gingen zullen dit beamen.

Wim Derks uit Denekamp
Machinetransporter
 
Mijn impressie van de Witte Smid is met een paar woorden weer te geven. Solide, betrouwbaar, vakmensen en service.

Natuurlijk de lagere prijs waar ik mijn machinetransporter voor gekocht heb is ook van invloed, maar toch zijn de andere factoren belangrijker voor mij.

Gerrit Kikkert uit Losser
Bagagewagen
 
Gisteren een aluminium bagagewagen gekocht bij de Witte Smid in Hengelo. Als optie gelijk een fietsendrager laten monteren op het dak.

Ik verheug me op de vakantie binnenkort met de vrouw en kinderen. Onze fietsen kunnen nu mee. Mijn impressie van jullie bedrijf is goed. Duidelijke voorlichting gaven voor mij de doorslag.

Tot ziens.
Gait uut Losser