Deel deze pagina met uw vrienden op....

Wij zijn dealer van

Henra Aanhangwagens Saris Aanhangwagens
Anssems Aanhangwagens Unsinn Aanhangers
Power Trailer Twin Trailer
Hulco Aanhangwagens
Rebel Aanhangwagens Atec Paardentrailers
XX-Trail Paardentrailers Thiel Paardentrailers
Weijer Paardentrailers Pega Boottrailers

Ook leverbaar

 

Aanhangwagen Onderhoud
 

Aanhangwagen onderhoud met oog op uw veiligheid!

 

De Witte Smid staat sinds jaar en dag bekend als een vertrouwd adres en specialist in aanhangwagens. Dat geldt voor de verkoop van alle typen nieuwe wagens en voor deskundig onderhoud.

 

Goed onderhoud verlengt de levensduur van een aanhangwagen of paardentrailer en bevordert de verkeersveiligheid. Tevens zorgt een goed onderhouden aanhangwagen/paardentrailer ervoor dat

u niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Een defect aan uw aanhangwagen of paardentrailer kunt u natuurlijk niet gebruiken wanneer u bijvoorbeeld op weg bent voor uw werk of hobby. Onderhoud daarom uw aanhangwagen/ paardentrailer regelmatig.

 

Wat is de DWS-onderhoudsbeurt?

Een DWS-onderhoudsbeurt is een combinatie van keuring (“APK”) en onderhoud van alle wezenlijke onderdelen van uw aanhangwagen/paardentrailer.

Bij de DWS-onderhoudsbeurt wordt uitgebreid aandacht besteed aan de volgende groepen:

 

 • Remmen
 • Opbouw
 • Banden
 • Assen en chassis
 • Verlichting
 • Bodem
 

Bewijs van goed onderhoud!

De conditie van uw aanhangwagen/paardentrailer

wordt weergegeven in een overzichtelijk en duidelijk keuringsrapport.

 

 

Wist u dat:

Wij als aanhangwagenbedrijf geven vanzelfsprekend garantie op de verrichte werkzaamheden tijdens de DWS-onderhoudsbeurt.

 

Voorkom boetes!

De politie controleert veel en grondig op het gebruik van aanhangwagens en paardentrailers. De technische mankementen waarvoor de meeste bekeuringen afgelopen jaren werden uitgedeeld, konden met een DWS-onderhoudsbeurt voorkomen worden:

 • Breekkabel niet aanwezig of verkeerd gebruikt

 • Hulpkoppeling niet aanwezig of verkeerd gebruikt

 • Banden te oud of te weinig draagvermogen

 • Versleten lagers

 • Remmen niet in orde

 • Verlichting niet in orde

  De reguliere onderhoudsbeurten worden door De Witte Smid zelf verzorgd. Onze werkplaatsen zijn er op ingericht om snel en vakkundig uw aanhangwagen te repareren. Alle reparaties worden volgens de erkende richtlijnen uitgevoerd.

 

Onze monteurs hebben zich door de jaren heen verder gespecialiseerd en volgen nauwlettend de ontwikkelingen op het gebied van aanhangwagens.

 
Bij een DWS-onderhoudstbeurt controleren we alle punten die hierboven zijn benoemd. Indien nodig smeren en reinigen we de onderdelen. Bijkomende reparaties voeren we uit na overleg met de klant.

 

We zorgen er altijd voor dat uw aanhangwagen op en top in orde is en veilig de weg op kan. Op al onze onderhouds- en garantiebeurten geldt drie maanden garantie. Zo staat u nooit voor onplezierige verrassingen.

 

 

 


Wij adviseren u om jaarlijks of om de twee jaar, afhankelijk van het gebruik, een onderhoudsbeurt bij uw aanhangwagen of trailer uit te laten voeren. Regelmatig onderhoud voorkomt dat u met een onveilige aanhangwagen de weg op gaat. Denk maar eens aan verlichting of remmen die niet goed functioneren. Voor de onderhoudsbeurt kunt u een afspraak maken bij de vestiging van De Witte Smid bij u in de buurt. Regelmatig onderhoud is ook voordelig. Wij sporen kleine mankementen tijdig op voordat ze uitgroeien tot grote problemen die u veel meer geld kosten.

Wij lossen het op. De Witte Smid maakt het u nog gemakkelijker. Stel dat het onderhoud plaats vindt op een moment dat u uw aanhangwagen eigenlijk niet kunt missen. Of u hebt geen tijd om de wagen weg te brengen. Daar hebben we prima oplossingen voor.

Vervangende aanhangwagen. U mag op de dag van onderhoud een aanhangwagen van ons lenen. Indien mogelijk krijgt u hetzelfde type wagen mee dat u zelf heeft.

Haal- en brengservice. Wij halen uw aanhangwagen op voor onderhoud en brengen deze in overleg weer terug. We rekenen hiervoor een kleine vergoeding.

Service op locatie. Wij kunnen ook naar u toe komen met onze speciaal ingerichte mobiele werkplaats.

 

Het uitstellen van het onderhoud van uw aanhangwagen of trailer is niet verstandig. Neem dus vandaag nog contact op met de vestiging van De Witte Smid bij u in de buurt. Wij verwelkomen u graag.


De mobiele werkplaats van De Witte Smid

 

Bespaar u de tijd, moeite en kosten om uw aanhangwagens te verplaatsen. Profiteer van de mobiele werkplaats van De Witte Smid. Voortaan kunt u uw aanhangwagens op elke locatie laten onderhouden. Service en kwaliteit waar en wanneer u wilt. Deskundige monteurs repareren direct en voeren zelfs DWS keuringen bij u uit. Alle wagens kunnen in één keer worden nagekeken.

 

Service en kwaliteit die u van ons gewend bent. De voorrijkosten bedragen € 45,-.

Voor meer informatie of een afspraak kunt u contact op nemen op telefoonnummer 0575 - 43 12 04. Kijk ook op reparatie op locatie.nl.

 

Mobiele werkplaats van De Witte Smid

 

Onderdelen in de Mobiele werkplaats

  Mobiele werkplaats van De Witte Smid

 

Oplegger mobiele werkplaats

     
  Onderdelen en accessoires

Onderdelen en accessoires voor aanhangwagens worden overigens ook los verkocht. Op deze manier kunt u zelf de nodige aanpassings- of reparatie-werkzaamheden verrichten.

 

Van een koppelingsslot tot remvoering, gangbare onderdelen zijn direct uit voorraad leverbaar. Dus ook als u zelf wilt sleutelen kunt u bij De Witte Smid terecht.

 

Informatie

 
Aanhanger aanbiedingen

Aanhangwagen aanbiedingen


Aanhangwagen Onderdelen


Zojuist Verkocht

Henra plateauwagen met laadkraan
Zojuist Verkocht
3-zijdig electrisch kipper met opzetborden
Zojuist Verkocht
Anssems transporter met hoogwerker
Zojuist Verkocht

 Zie hier alle verkochte aanhangwagens


Saris Online Bestellen


Welk rijbewijs hebt u

nodig, B of BE ?

Bereken het hier online


TEMPO 100 ONTHEFFING

Voor meer informatie klik hier.


PODIUMWAGEN TE HUUR

Podiumwagen

Afmeting 600 x 400 cm.

+ luifel. Kijk onder verhuur


TIP:
Verzeker uw aanhang-wagen goed met De Witte Smid- aanhangwagenverzekering.

In nauwe samenwerking met experts hebben wij een verzekering ontwikkeld met een volwaardige dekking. Voor meer info klik hier.