Deel deze pagina met uw vrienden op....

Wij zijn dealer van

Henra Aanhangwagens Saris Aanhangwagens
Anssems Aanhangwagens Unsinn Aanhangers
Power Trailer Twin Trailer
Hulco Aanhangwagens
Rebel Aanhangwagens Atec Paardentrailers
XX-Trail Paardentrailers Thiel Paardentrailers
Weijer Paardentrailers Pega Boottrailers

Ook leverbaar

Open Tandemasser plateauwagen
 

Tandemasser plateauwagens

 

Plateauwagens hebben de wielen onder de laadvloer zitten, waardoor u een optimaal gebruik hebt van de volle breedte van de aanhanger. De aluminium borden zijn (rondom) neerklapbaar. Met een verlaagd chassis en kleinere banden kan de hoogte van de laadvloer worden teruggebracht.

 
De Henra plateauwagen is een oer degelijke wagen. Ook verkrijgbaar in diverse maatvoeringen en leverbaar met verschillende mogelijkheden.

 

 

Henra plateauwagens
Henra

     
De plateauwagens van Saris zijn voorzien van geintergreerde trekhendels in de aluminium zijborden. Deze zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen en uitvoeringen.

  Saris plateauwagens
Saris
     
Bij Anssems zijn de onderwerpen stabiliteit,

veiligheid, optimaal laadvolume en gebruikergemak zeer belangrijk. Om aan ieders wensen te kunnen voldoen, zijn de plateauwagens verkrijgbaar in verschillende afmetingen en draagvermogens.
  Anssems plateauwagens
Anssems
     
Aan de basis van de Hulco plateauwagen staat een sterk en stabiel vakwerkchassis. Naast kwaliteitstaan veiligheid en gebruiksgemak hoog in het vaandel. De plateauwagen is zowel verkrijgbaar met 2 als 3 assen. Elke plateauwagen bestaat uit een royale standaarduitrusting, zoals geintergreerde zijverlichting, uittrekkokers aan de achterzijde, zijborden die onder de laadvloer wegklappen, een lage laadvloer en voldoende bindingsmogelijkheden. Tevens zijn diverse opties leverbaar.

 

Hulco Plateauwagens
Hulco

     
Hapert heeft de plateauwagens aangepast met een nieuw aluminium bordprofiel met de vertrouwde sluitingen (trek-schuifgrendel) ingebouwd. Standaardis de plateauwagen voorzien van scharnierend voorbord. Voorrek en huifconstructie zijn extra geborgd in hoekrongen.   Hapert plateauwagens
Hapert
 

Occasions

 

Chassis onderstel

Prijs € 1650

Chassis onderstel


Anssems GTT tandemassige bakwagen

Prijs € 1600

Anssems GTT tandemassige bakwagen


** DEMO ** Indespension robuuste plateauwagen

Prijs € 3675

** DEMO ** Indespension robuuste plateauwagen


5x Wico tandemasser chassis

Prijs € 2450

5x Wico tandemasser chassis