• Witte Smid Warnsveld
  De Witte Smid vestiging Warnsveld
 • Witte Smid Hengelo (Ov)
  De Witte Smid vestiging Hengelo (Ov)
 • Witte Smid Arnhem
  De Witte Smid vestiging Arnhem
 • Witte Smid Raalte
  De Witte Smid vestiging Raalte
 • Witte Smid Aalten
  De Witte Smid vestiging Aalten

TWEEDEHANDS AANHANGWAGENS

Gebruikte aanhangwagens

Tweedehands Aanhangwagen - Gebruikte Aanhangwagen

 

Een tweedehands aanhangwagen kan een grote besparing zijn ten opzichte van de aanschaf van een nieuwe aanhangwagen maar er kleven ook nadelen aan, met name als u een tweedehands aanhanger koopt van een particulier die u maar op zijn woord maar moet geloven dat er geen gebreken aan zijn.

 

Als bedrijf is dat anders want een aanhangwagen van een dealer, of die nu nieuw is of tweedehands zal wel aan de minimum technische eisen moeten voldoen om veilig aan het verkeer te kunnen deelnemen. Ook een tweedehands aanhangwagen is dus beter aan te schaffen bij de dealer.

 

Wij hebben over het algemeen een zeer groot aanbod gebruikte aanhangwagens in onze occasions shop staan voor de verkoop. Alle tweedehands aanhangwagens zijn door ons  gekeurd en u krijgt tevens 3 maanden garantie op uw aanschaf.

 

Ons tweedehands aanhangwagen aanbod.

 

Wij hebben vaak zeer jonge aanhangwagens in ons tweedehands aanbod die zeker gezien de staat bijna niet van nieuw te onderscheiden zijn. Ook op de foto hiernaast ziet u een aanhangwagen die wij ten tijde van het maken van deze web pagina in ons tweedehands bestand hebben.

 

Deze aanhangwagen (foto rechts boven) is voorzien van een voorrek en bindreling, bruin houten borden met kunststof toplaag, multiplex vloer met antislip structuur, V-dissel met neuswiel, 12 Volt verlichting, 7-polige stekker-aansluiting, reservewiel met steun op het front en twee steunpoten achter in schuifklem.

Wij hebben zowel enkelassige als tandemassige aanhangwagens in ons gebruikte aanhangwagens bestand en op de foto hiernaast ziet u een enkelassige aanhangwagen die wij ten tijde van het maken van deze web pagina in de aanbieding hebben.

 

Deze enkelassige gebruikte aanhangwagen (foto rechts onder) is voorzien van 30 cm. hoge houten zijwanden, kleur bruin + reling,staalplaat op vloer, 175/65R14 wielen + reservewiel, voorrek, neerklapbaar achterbord, voorzien van een neuswiel in schuifklem, 7-polige stekker, RVS nummerplaatklemmen en mistlamp ingebouwd.

 

Voor ons actuele tweedehands aanhangwagen aanbod  kunt u nu verder klikken op 1 van de 3 knoppen hier rechts, al naar gelang uw wensen of klik hier voor alle occasions.

 

tweedehands aanhangwagen
gebruikte aanhangwagen

Gebruikte open enkelassers

 

Gebruikte open tandemassers

 

Gesloten tweedehands enkel en tandemassers 

 
Vestiging Warnsveld Vestiging Hengelo Vestiging Arnhem Vestiging Raalte Vestiging Aalten
Warnsveld

Lochemseweg 26
7231 PG Warnsveld
Tel. 0575 - 431204

Hengelo (Ov)

Diamantstraat 11
7554 TA, Hengelo (Ov.)
Tel. 074 - 2669577

Arnhem

Vlamoven 47
6826 TM Arnhem
Industrieterrein IJsseloord 1
Tel. 026 - 3637934

Raalte

Zompstraat 10
8102 HX Raalte
Tel. 0572 - 394335

Aalten

Varsseveldsestraatweg 108
7122 NM Aalten
Tel. 0543 - 461205

 

 

© WITTESMID AANHANGWAGENS 2019