• Witte Smid Warnsveld
  De Witte Smid vestiging Warnsveld
 • Witte Smid Hengelo (Ov)
  De Witte Smid vestiging Hengelo (Ov)
 • Witte Smid Arnhem
  De Witte Smid vestiging Arnhem
 • Witte Smid Raalte
  De Witte Smid vestiging Raalte
 • Witte Smid Aalten
  De Witte Smid vestiging Aalten

TWEEDEHANDS BAGAGEWAGEN

Gebruikte bagagewagens

Tweedehands Bagagewagen - Gebruikte Bagagewagen

 

Een bagagewagen wordt vaak maar tijdelijk gebruikt, bijvoorbeeld tijdens de zomervakantie.

Dan huren veel mensen een bagagewagen zodat ze alle spullen mee kunnen nemen naar hun vakantiebestemming. Voor een heel andere groep is de bagagewagen het hele jaar interessant, namelijk de sportvissers. Een kleine bagagewagen is bijzonder handig om alle hengels, viskoffers laarzen, etc. in op te bergen zodat de auto zelf vrij blijft van modder of visgeur bijvoorbeeld.

 

Er zijn ook mensen die een bagagewagen willen hebben simpelweg zodat ze deze af kunnen sluiten, bijvoorbeeld een stratenmakerbedrijf die los gereedschap hierin mee neemt.

 

Als men dan de keuze heeft gemaakt dat men een bagagewagen wil aanschaffen omdat men deze toch vaker wil gebruiken of omdat het jaarlijks huren ook telkens geld kost en men ook iedere keer op tijd moet bespreken dan is de volgende keuze een nieuwe of een tweedehands bagagewagen.

 

Het voordeel van een tweedehands bagagewagen bij De Witte Smid kopen zit hem in de 3 maanden volledige garantie die er standaard bij krijgt, iets wat een particulier u niet zal aanbieden.

 

Zo hebben we ten tijde van het schrijven van deze pagina deze aluminium dekselwagen (foto rechts boven) in onze tweedehands shop. Het deksel is voorzien van een gasveer en imperiaal. 3 dwarsstangen en 2 fietsdragers en oprijgoten om fietsen in te plaatsen, reservewiel met steun en hoes, standaard neuswiel in schuifklem en een Double-Lock onderbouw koppelingsslot. Scharnierend achterbord en RVS Nummerplaatklemmen.


Deze zeer nette tweedehands bagagewagen is zeer weinig gebruikt en ziet er zeer goed uit.

 

Deze gebruikte bagagewagen (foto rechts onder) is de Anssems 500 GT die wij ook ten tijde van het schrijven in de shop hebben staan. Het deksel is voorzien van een imperiaal en word ondersteund door 2 gasveren. 30 cm. aluminium zijwanden, een houten vloer, 145/80R13 wielen,neerklapbaar achterbord, reservewiel, neuswiel met klem, 7- polige stekker, een complete wagen dus. Het deksel + achterbord is afsluitbaar en de
nummerplaatklemmen zijn van RVS.

 

Voor ons actuele tweedehands bagagewagen aanbod klikt u nu op de rechter knop of klik hier voor een overzicht van alle occasions.
Tweedehands Bagagewagen
Gebruikte Bagagewagen

 

 

 

 

 
Vestiging Warnsveld Vestiging Hengelo Vestiging Arnhem Vestiging Raalte Vestiging Aalten
Warnsveld

Lochemseweg 26
7231 PG Warnsveld
Tel. 0575 - 431204

Hengelo (Ov)

Diamantstraat 11
7554 TA, Hengelo (Ov.)
Tel. 074 - 2669577

Arnhem

Vlamoven 47
6826 TM Arnhem
Industrieterrein IJsseloord 1
Tel. 026 - 3637934

Raalte

Zompstraat 10
8102 HX Raalte
Tel. 0572 - 394335

Aalten

Varsseveldsestraatweg 108
7122 NM Aalten
Tel. 0543 - 461205

 

 

© WITTESMID AANHANGWAGENS 2019