• Witte Smid Warnsveld
  De Witte Smid vestiging Warnsveld
 • Witte Smid Hengelo (Ov)
  De Witte Smid vestiging Hengelo (Ov)
 • Witte Smid Arnhem
  De Witte Smid vestiging Arnhem
 • Witte Smid Raalte
  De Witte Smid vestiging Raalte
 • Witte Smid Aalten
  De Witte Smid vestiging Aalten

TWEEDEHANDS KIPPER

Gebruikte kipper

Tweedehands Kipper - Gebruikte Kipper

 

Een kipper, ook wel kipwagen, kiepwagen of kiep aanhangwagen genoemd is een zeer handige aanhangwagen als u vaak moet laden en lossen en waarbij de lading niet beschadigd kan raken, of dat dit minder van belang is, als u deze er achterwaarts of zijwaarts uit kiept. (te denken aan zand, houtblokken, puin of dikke stenen voor het bestraten om maar een paar voorbeelden te noemen.)

 

Zo zijn er achterwaartse kippers en 3 zijdige kippers leverbaar en zoals de naam als zegt kan de achterwaartse kipper alleen naar achteren kiepen en de 3 zijdige kipper dus naar drie kanten op.

 

Een kipper is vaak door de techniek, mede afhankelijk voor de uitvoering waarvoor u kiest toch een product wat net even boven een bepaald budget kan liggen. Een zoektocht naar een tweedehands kipper in een bepaalde uitvoering zonder dat de kipper boven het beschikbare budget komt te liggen is dan noodzaak.

 

Een gebruikte kipper koopt u het beste bij een dealer zoals De Witte Smid want wij keuren ook eerst alle gebruikte aanhangwagens voordat ze in de verkoop gaan en u krijgt er 3 maanden  garantie bij. Met name omdat er veel technische delen aan een kipwagen zitten is dit een wel zo veilig gevoel want anders kon goedkoop wel een duurkoop worden mochten er reparaties volgen.

 

Ten tijde van het plaatsen van deze pagina hebben we deze (foto rechts boven) 3 tons, 3 zijdige demo kipper in de aanbieding. De kipper heeft rondom 30 cm. aluminium borden en een voorrek op de borden dat afneembaar is. 12 Volt electrisch kippend met eigen accu en accu-druppellader wordt er los bij geleverd. Staalplaat gemonteerd op het chassis, 4 bindringen in de hoeken, binnen in de bak en touwhaken onderlangs. Sledes en U-profiel t.b.v. oprijplanken. Opbergkist voorop de dissel en ladingnet met rondom elastiekkoord, AL-KO Safety slot t.b.v. koppeling.

 

Ook ten tijde van het plaatsen van deze pagina hebben we deze 3-Assige gebruikte kipper (foto rechts onder) in onze tweedehands shop. Deze kipwagen is op 12 Volt electrisch kippend door middel van een eigen accu, achterwaarts kippend met de laadvloer tussen de wielen. 35 cm. aluminium zijwanden met reling. Staalplaat en 2 x 2 bindhaken op de vloer, 185 R14 wielen, voorrek, achterbord boven en onder- scharnierend, 2 aluminium oprijplanken, 250x30 cm. met opberglade en U-profiel handlier steun op voorzijde, aluminium tranenplaat op de spatborden en voorzien van Double-Lock klepel.

 

oor ons actuele tweedehands kipwagen aanbod klikt u nu op de rechter knop of klik hier voor een overzicht van alle occasions.
Tweedehands kipper
Gebruikte kipwagen

Tweedehands Kipwagens

 

 

 
<
Vestiging Warnsveld Vestiging Hengelo Vestiging Arnhem Vestiging Raalte Vestiging Aalten
Warnsveld

Lochemseweg 26
7231 PG Warnsveld
Tel. 0575 - 431204

Hengelo (Ov)

Diamantstraat 11
7554 TA, Hengelo (Ov.)
Tel. 074 - 2669577

Arnhem

Vlamoven 47
6826 TM Arnhem
Industrieterrein IJsseloord 1
Tel. 026 - 3637934

Raalte

Zompstraat 10
8102 HX Raalte
Tel. 0572 - 394335

Aalten

Varsseveldsestraatweg 108
7122 NM Aalten
Tel. 0543 - 461205

 

 

© WITTESMID AANHANGWAGENS 2019